Advertisement

Sinop Sel : Ljbtp5xftzjv6m : Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde.

Sinop Sel : Ljbtp5xftzjv6m : Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde.. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Sel olan bölgelerden birisi de sinop oldu. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13.

Kuaju93azl2z0m
Kuaju93azl2z0m from img.piri.net
Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu.

Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13.

Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı?

Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu.

K4e9zliun1tahm
K4e9zliun1tahm from i.sozcu.com.tr
Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı?

İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti.

Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı? Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu.

Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu.

5ucopduxa7hrzm
5ucopduxa7hrzm from i4.hurimg.com
Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sinop'un dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede sel meydana geldi. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Karadeniz de tarihi bir köy. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti.

Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu.

Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Samsun canli haber 318 views1 month ago. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor.

Posting Komentar

0 Komentar